Artikel thumbnail

Update Participatiecommissie – Overzicht einde zaalseizoen

Gepubliceerd op 6 april 2023

Beste leden,

Hieronder de stand van zaken met betrekking tot de punten die jullie gehaald hebben tot en met het einde van het zaalseizoen. (En dan staan de niet spelende leden er niet eens bij, want jullie zijn onmisbaar zijn binnen ons vrijwilligersbeleid!)

Leden in het ROOD/ORANJE moeten de 2e helft veld nog hun punten behalen (tot 5) anders gaat er een bedrag van jullie borgsom af. (Voor meer informatie klik hier).

Over het algemeen gaat het goed bij de senioren. Junioren en ouders van jeugdleden moeten nog wat punten halen. En dat kan!
Tijdens de 2e helft van het veldseizoen kan je alleen je punten verdienen door kantinediensten te draaien of als scheidsrechter op te treden. En beiden hebben we hard nodig!

Voor het inschrijven van de diensten gaan we per direct over op Sportlink. De informatieavond voor alle ouders en leden is op donderdagavond 13 april om 19.00 uur en om 20 uur. Neem je mobiel mee om alles te installeren!

Ook als je je punten al hebt verdiend, is het fijn om iets extra’s te doen. Dat wordt zeer gewaardeerd! Laten we ervoor zorgen dat deze hele lijst GROEN wordt!

Is er iets onduidelijk neem dan even contact op met ons .

Met sportieve groet,
Namens de participatiecommissie Jet van Dijk
vrijwilligers@awdtv.nl