Sponsoring

Sponsoring AW.DTV

Draag jij AW.DTV een warm hart toe? Zie jij de kansen voor het promoten van jouw merk op tenues, in de kantine of op de website van de leukste vereniging van Amsterdam? Word dan sponsor!

Wij praten graag over de mogelijkheden en zijn altijd enthousiast om in overleg tot maatoplossingen te komen. Of kom eens sfeer proeven op ons sportcomplex in sportpark Drieburg.

Hieronder staat een greep uit de verschillende sponsormogelijkheden kort toegelicht. Wij gaan graag met je om tafel om specifieke wensen te bespreken.

Sponsoring wedstrijdtenue, trainingspakken en/of sporttassen
Sponsor een (Jeugd) team en verzorg hun outfit van voor, tijdens en/of na de wedstrijden. Jouw merk reist altijd met het team mee en het enthousiasme en fanatisme van het team versterkt het merk.

Adverteren
Plaats je aanbieding of advertentie op de  AW.DTV website. Een reclamebord tijdens de zaal-wedstrijden van de selectie in Sporthal Zeeburgereiland, de thuishal van AW.DTV, behoort ook tot de mogelijkheid. Tijdens het zaalseizoen kan ook geadverteerd worden in het wedstrijdboekje.

Balsponsoring
Voor kortdurende sponsoring kunnen particulieren of bedrijven bij thuiswedstrijden de wedstrijdbal sponsoren. Hiervoor hebben we een speciale sponsorzuil gemaakt die uitgebreid in beeld komt tijdens de livestream van het eerste team.

Contact
Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Erwin Woudstra (pr@awdtv.nl) Wij gaan graag in gesprek over sponsoring van onze vereniging.