Artikel thumbnail

Reactie Erwin Dik op vertrek

Gepubliceerd op 8 februari 2023

Beste AW.DTV-ers,

Zaterdag 4 februari jl. heb ik na de verloren wedstrijd tegen TOP/IAA fresh Sassenheim besloten om mijn taken als trainer/coach per direct neer te leggen.
Het eerste team is het zaalseizoen goed begonnen, maar is de laatste weken in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Als trainer/coach verwacht ik van spelers dat ze kritisch naar zichzelf kunnen kijken. Ik zal dit zelf ook moeten doen. Als trainer/coach ben ik eindverantwoordelijk voor de prestaties van het eerste team en wil daarom, in het belang van de club AW.DTV, mijn verantwoordelijkheid nemen.

Ik ben op dit moment niet de juiste persoon om het tij te keren. Ik hoop dat de, door topsport commissie aangestelde opvolgers, dit voor elkaar krijgen. Ik wens de mooie vereniging AW.DTV alle goeds toe en hoop jullie langs het korfbalveld nog te ontmoeten.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot ziens.
Erwin Dik