Inschrijven diensten

Wedstrijd-fluiten/Zaaldiensten/Kantine diensten

Schrijf je hier in voor een Kantinedienst/Zaaldienst of als Scheidsrechter. Op dit moment zijn alle diensten voor het zaalseizoen in het schema gezet. De rest volgt.

Via deze link kan je rechtstreeks je naam invullen voor welke dienst je wilt gaan doen:

Alle (ouders van) spelende leden zijn benaderd in appgroepen om in te schrijven, maar via de site kan het ook!

Hoe werkt het?

  • om je voor een dienst in te schrijven vul je je naam in in de gekleurde kolom.
  • als er een kruis (X) in een kolom staat betekent dat dat je hulp voor die dienst niet nodig is.
  • vul je naam alleen in bij kolommen die nog open staan.
  • als je onverwachts niet je dienst kan doen, dan zorg je zelf voor een vervanger. Geef dit door aan Netty van Rossem (kantinedienst) of Sandra Creemers/ Jeanine Huijnen (scheidsrechter en zaaldienst).

Let op: het is jouw eigen verantwoordelijkheid dat de dienst gedaan wordt waar jouw naam bij staat.

In de Jaarvergadering 2022 is besloten om met ingang van het seizoen 2022-2023 over te gaan tot de invoer van een borgsom van €50 per seizoen. Alle spelende leden worden geacht deze gezamenlijk met hun jaarlijkse contributie over te maken naar de vereniging. Deze borgsom is in principe eenmalig.

  • zodra een lid de vereniging verlaat krijgt hij/zij deze borgsom teruggestort, mits hij/zij in dat seizoen de benodigde punten heeft behaald.
  • heeft een lid aan het einde van een seizoen de benodigde punten behaald? Dan hoeft deze persoon niets te doen. De borg blijft staan.
  • heeft een lid aan het einde van een seizoen niet de benodigde punten behaald? Dan wordt er naar rato een bedrag van de borg ingehouden en zal het lid aan het begin van het volgende seizoen het aanvullende bedrag moeten betalen.

Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag? Mail dan naar vrijwilligers@awdtv.nl

Alvast bedankt!

De participatiecommissie