Artikel thumbnail

In Memoriam – Marius van Huisstede

Gepubliceerd op 15 december 2022

Op zondag 11 december jl., is overleden onze donateur, Marius van Huisstede.

Marius is jarenlang lid geweest van onze club. Hij meldde zich in 1955 aan bij de club om te gaan spelen. Dit was nog op onze locatie op de Reggestraat waar het toenmalig Allen Weerbaar was gevestigd.
Met de verhuizing naar de Drieburg nam Marius de klus op zich om de vloeren te leggen. Dit was een hele klus op zich maar Marius leverde vakwerk waar de vereniging jarenlang plezier van heeft gehad.

Marius ontmoette tijdens een vakantie in Engeland zijn vrouw Christine en na hun huwelijk vestigden zij zich samen in Nederland. Korfballen deed Marius graag, hij kwam voor AW uit in de lagere senioren teams. Hij was echt een korfballer die voor zijn plezier speelde, dat vond hij belangrijk. Ook Christine ging al gauw een balletje gooien. Samen kwamen zij in een vriendenteam terecht en daar voelde Marius zich in zijn element. Uit die tijd ontstonden ook mooie en jarenlange vriendschappen met diversen AW’ers.

Met de verhuizing naar Lelystad kwam er een eind aan het korfbaltijdperk bij AW en samen gingen zij bij Exakwa korfballen. Hij bleef AW en later AW.DTV trouw en volgde de verrichtingen van de club nauwgezet. Vaak was hij te vinden op de jubilarissendagen, feestjes en of belangrijke wedstrijden, wat hij geweldig vond.
Ook zijn kleinzoons beoefenen de korfbalsport, bij Dalto, en Marius mocht hier graag naar kijken.

AW.DTV is Marius dank verschuldigd voor zijn jarenlange trouwe steun als donateur.

Wij wensen Christine, kinderen en kleinkinderen heel vele sterkte toe in deze moeilijke periode.

De crematie vindt in besloten kring plaats.

Namens het Bestuur van AW.DTV,
Edith de Groot
Secretaris

Correspondentieadres:
Mevrouw C. van Huisstede
’t Reekje 18
4759 AE Noordhoek