Artikel thumbnail

Eindstand participatie seizoen ’22-’23

Gepubliceerd op 10 juli 2023

De participatiecommissie wil iedereen bedanken voor de hulp die jullie geleverd hebben. Fijn dat we kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen!

Hieronder het laatste overzicht, waarbij de twee systemen (Excel en
Sportlink) zijn samengevoegd.

We willen twee toppers in het zonnetje zetten: Marius Verwegen met maar liefst 19 punten, op de voet gevolgd door Anne Harrewijnen met 18 punten!
Een bijzondere vermelding voor de mensen in de besturen en commissies; jullie inzet en betrokkenheid is niet in punten uit te drukken!

Op de jaarvergadering is afgesproken dat bij iedereen die minder dan 5 punten heeft behaald aan het einde van het seizoen zijn/haar borg (gedeeltelijk) zal worden ingehouden. Omdat het een pilotjaar betreft, hebben we deze drempel tot 4 punten verlaagd. Als je dus 4 punten hebt gehaald, wordt er geen borg ingehouden, maar let wel op dat dit volgend jaar wel het geval is. De leden die minder dan 4 punten behaald hebben, krijgen per e-mail bericht over hun ingehouden borg.

We wensen jullie allen een welverdiende vakantie toe en we zien jullie graag terug in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen waar de Participatiecommissie aanwezig zal zijn. We zullen dan nogmaals Sportlink uitleggen en taken voorleggen die nog ingevuld moeten worden. Laten wij allemaal wederom onze bijdrage leveren om er een leuk, gezellig en sportief goed jaar van te maken bij onze club!

Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, stuur ons even een mail.

Namens de participatiecommissie,
Jet van Dijk
Mail sturen