Artikel thumbnail

AW.DTV 1 heeft plaatsing voor Ere-Klasse weer in eigen hand

Gepubliceerd op 11 juni 2023

Na de 13-15 overwinning op Dalto/Klaverblad Verzekeringen bezet AW.DTV 1 weer de 6de plaats in de Hoofdklasse poule. Door de uitbreiding van de Ere-Klasse volgend seizoen promoveren de nr’s 1 t/m 6 uit elke poule volgend seizoen automatisch naar de Ere-Klasse.

AW.DTV 1 staat nog wel met een gelijk aantal punten als SCO/European Aerosols op een gedeelde 6de plaats. Het resultaat in de onderlingen wedstrijden is gelijk (16-13 om 14-17). Bij een gelijk aantal punten na zaterdag zal het dan gaan om het totale doelsaldo in de competitie. En dat is op dit moment van AW.DTV veel beter dan die van SCO (-12 om -59).

Een overwinning in de komende (en laatste van dit seizoen) wedstrijd volstaat dus voor plaatsing in de Ere-Klasse. Bij elke andere uitslag zijn we afhankelijk van uitslag van de wedstrijd SCO tegen Dalto.

De wedstrijd van AW.DTV tegen Mid-Fryslân/ReduRisk is zaterdag 17 juni om 15:30 uur op Zeeburgereilend. De wedstrijd van SCO tegen Dalto start pas om 19:00 uur.
Daarom nog een extra reden om zaterdag de 17de naar de seizoensafsluiting te komen en vooraf onze selectie te ondersteunen naar de stap richting de Ere-Klasse. Want bij winst kan het feest dus gelijk los barsten.

Graag dus tot zaterdag 17 juni op Zeeburgereiland.